bingo spelen

Bingo spelletjes

Online bingo spelletjes spelen via Bingocams is tegenwoordig heel erg populair. Dit is niet voor niets, want bingo√ęn is namelijk erg gezellig om te doen en het houd je ook nog eens scherp. Om een van de bingo spelletjes op Bingocams te kunnen spelen, dien je een bepaald bedrag te betalen. Hiervoor moet je geld op je account storten. Via dit betalingssysteem kan je op een veilige en vertrouwde manier geld op je account storten. Wij zorgen voor de ultieme veiligheid wat betreft jouw bankgegevens en je transactiegeschiedenis. Dit kan je doen door naar ‚ÄėMijn Account‚Äô te gaan en in te loggen. Vervolgens ga je naar ‚ÄėKassa‚Äô. Hierna kan je het gewenste bedrag op je account storten. Het bedrag dat je wilt storten moet minimaal 10 euro zijn. Je mag een bedrag storten tot maximaal 1000 euro.

Account aanmaken

Wanneer je een account aanmaakt op onze website, kan je een van de vele bingo spelletjes spelen. Dit werkt heel eenvoudig. Wanneer je op Join Bingocams klikt, word je automatisch naar de registratiepagina geleid. Hier kan je jezelf registreren. Vervolgens krijg je een welkomstbonus van 3 euro op je account gestort. Na je inschrijving en registratie kan je echt bingo spelen en geldprijzen winnen. Alle gegevens die je tijdens je registratie hebt ingevuld worden door ons met de discretie behandeld.

Bonus

bonussen van bingocams
Als nieuw lid van Bingocams krijg je een bonus van 5 euro, waarmee je een van de vele bingo spelletjes kan spelen. Deze bonus is ervoor bedoeld om je de gelegenheid te geven een van de bingo spelletjes te proberen en te ervaren. Het bedrag wordt direct na je inschrijving bijgeschreven op je account. De bonus kan alleen worden gebruikt om bingo kaarten te kopen of om op spellen in te zetten waar bonusgeld wordt geaccepteerd. Daarnaast kan het bonusbedrag ook op een aantal andere spelletjes worden ingezet. Ook kan je een bonus van 5 euro verdienen door vrienden, collega’s of familieleden te vertellen wat voor een fantastisch spel bingo is en hoeveel lol je eraan beleeft. Voor elke nieuwe speler die jij binnenbrengt word je beloond met een bonus van 5 euro.

Chatten

Elke bingoroom op Bingocams heeft zijn eigen chatkamer, waar je gezellig kunt kletsen met de andere deelnemers en chatmasters. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig om te doen. Je kunt hier namelijk ervaringen en tips uitwisselen over bingo spelletjes, maar ook grapjes met elkaar maken of over serieuzere zaken praten. In de chatkamers kan je je vragen stellen aan een van de chatmasters. Met hen kan je kletsen over de bingo spelletjes. Ook nodigen ze je uit om mee te spelen met een van de spelletjes, waarmee je weer extra prijzengeld of bonussen kunt ontvangen. Eigenlijk kun je het chatten beschouwen als een gezellig avondje uit. Het enige verschil is, dat je nu lekker thuis blijft. Een ander voordeel van onze online bingo spelletjes en chatkamers zijn, dat je heel snel nieuwe mensen leert kennen. Het is namelijk een heel goede manier om je kennissen- en vriendenkring uit te breiden. Zo zijn er heel veel voorbeelden van hechte vriendschappen te noemen, die zijn ontstaan door onze online bingo spelletjes. Er zijn zelfs huwelijken uit ontstaan!

Probeer de verschillende bingo varianten

90 ball bingo75 ball bingo