bingo spelen

Bingocams

bingocams logoBingocams is de online bingoaanbieder waar veel met bingo mogelijk is. Je krijgt allereerst uitleg over het spel als je daar behoefte aan hebt, je kunt ook meer informatie opvragen over de webcams en community, de live win momenten, de progressieve jackpots, de bonussen, de chatgames, events, gratis bingo, betalingen, speler statussen en live chathosts. Zoals je aan alle mogelijkheden al kunst zien is Bingocams een grote online aanbieder als het over bingo gaat. Er zijn niet alleen veel mogelijkheden, er zin ook veel winstkansen waar je als bingoliefhebber natuurlijk meteen gebruik van wilt maken.

bingocams

Gratis bingo spelen

Bij Bingocams is het mogelijk om gratis bingo te gaan spelen in een van de bingokamers. Je kunt ook als je gratis bingo gaat spelen gewoon cash prijzen gaan winnen, dat komt uiteraard niet vaak voor bij een bingoaanbieder dus dat is zeker een pluspunt van deze aanbieder! Je kunt gaan spelen in Cash Corner, dit is een vrij nieuwe kamer waar gratis bingo spelen mogelijk wordt gemaakt. Je kunt hier iedere dag gratis komen spelen en prijzen winnen zonder dat het je wat kost. Elke 20 minuten wordt er een ronde gespeeld en dit gaat 24 uur per dag en 7 dagen in de week door bij Bingocams. Er is hier dan ook geen chathost aanwezig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meld je aan en krijg €5 gratis speeltegoed! Klik hier.

Freebie Fiesta

freebie fiesta bingocamsJe kunt ook voor de Freebie Fiesta kamer gaan, daar wordt elke dag 3 uur gratis bingo aangeboden. Per week wordt hier ongeveer 400 euro aan prijzengeld weggegeven (cash), ook gaat er 250 euro met de bouncing bonus uit. Dit wil natuurlijk niemand missen. Iedere dag wordt het hier mogelijk gemaakt om gratis bingo te spelen, in totaal drie keer per dag, het duurt dan 12 rondes van ongeveer een uur (samen). Om 9.30 uur, 16.00uur en 23.00 uur kun je hier dus mee doen aan gratis bingo, wat wil je nog meer?

De bonussen van deze aanbieder

bonussen van bingocamsBij Bingocams zijn er veel bonussen waar je als lid van kunt profiteren. Om te beginnen heb je de sign up bonus, je krijgt dan vijf euro gratis als je een account aan gaat maken bij Bingocams. Je kunt ook een 200% welkomstbonus krijgen die maximaal op kan lopen tot 100 euro als je hier een bedrag gaat storten. Je kunt op gaan waarderen, als je dus 50 euro op gaat waarderen krijg je maar liefst 150 euro op je account, dit is natuurlijk een leuke investering en je kunt hierdoor nog langer bij Bingocams spelen. Je kunt ook kiezen voor de 50% stortingsbonus, deze kan oplopen tot maximaal 125 euro, maar ook dat is een prachtig bedrag. Iedere week worden er stortingsbonussen via de mail gestuurd. Je krijgt hier dan een extra bonus voor als je op dat moment een storting gaat doen waarbij de waarde van de storting hoger is als het minimum van de stortingsvereist van de bonus. Hoe meer je gaat storten, hoe hoger je bonus dan wordt bij Bingocams.

Bonussen op een rijtje

  • Gratis bonus: € 5,00
  • Eerste stortingsbonus: 200% tot € 100,00 bonus (minimale storting € 10,00)
  • Eerste stortingsbonus: 50% tot € 125,00 bonus (minimale storting € 10,00)

Mail in de gaten houden

nieuwsbrief bingocamsHet is belangrijk dat je de mail dan ook iedere dag goed in de gaten gaat houden zodat je mee kunt doen aan deze bonus, het is mooi meegenomen als je gratis geld kunt krijgen van de aanbieder! Dan is er nog de bouncing bonus, bij deze bonus gaat het over een speler, de bonus wordt namelijk verloot onder een van de bingospelers in de bingokamer. Het werkt eigenlijk als een loterij, de bingokaart die gekocht is met de saldometer wordt gezien als een lot, hoe meer loten je hebt des te groter de kans is dat jij de bouncing bonus kunt winnen. Je kunt hier iedere dag komen spelen en er voor gaan zorgen dat jij een grote kans gaat maken op de bonussen die hier worden aangeboden. Er zijn nog meer bonussen waar jij gebruik van kunt maken zoals een live bonus. Ook hierbij geldt weer, let goed op wanneer je iets kunt winnen en dan kun je juist op dat moment gaan spelen bij Bingocams.

Bingocams op een rijtje:

  • Gratis aanmeldbonus: € 5,00
  • Eerste stortingsbonus: 200% tot maximaal € 100,00
  • Gratis bingokamers? Ja