bingo spelen

Gratis bingo bij Bingocams

bingocams logoBij Bingocams zijn er verschillende spellen die je kunt doen. Tot sommige kamers en spellen kun je gratis toegang krijgen. Wanneer je je inschrijft bij Bingocams, dan zal je gratis € 5 krijgen om een spel te spelen en bovendien kun je gebruik maken van de gratis bingo spellen. Wanneer je lang lid bent van Bingocams, dan kun je beloond worden door gratis toegang te krijgen tot exclusieve spellen.

bingocams

Free Double 50

Bingocams gaat een nieuwe kamer openen die ‘Free Double 50’ gaat heten. Deze kamer is een van de gratis bingo’s bij Bingocams. Deze kamer zal elke dag vanaf 19:00 uur open zijn, het zal 2 ronden duren en er wordt € 100 weggegeven. De eerstelijnsprijs is € 10, de tweedelijnsprijs is € 15 en Full House is € 25. Om toegelaten te worden tot de kamer moet je minimaal € 25 gestort hebben in de afgelopen 24 uur.

Freebie Fiesta kamer

freebie fiesta bingocamsElke dag is er gratis bingo bij Bingocams gedurende drie uren in de Freebie Fiesta kamer. Het spel zal om 9:30 uur, 16:00 uur en 23:00 uur starten, met in totaal 12 rondes. Er hoeft niks betaald te worden en er is meer dan € 900 te winnen per week. Ook is er een gastheer/gastvrouw aanwezig.

Meld je aan en krijg €5 euro gratis speeltegoed!

Mango Free Bingo

Bingocams heeft drie nieuwe kamers geopend waar je gratis aan deel kunt nemen, maar waar de toegang gebaseerd is op het bedrag dat je de afgelopen week gestort hebt. De Mango Free Bingo kamer is elke dag open om 12:00 uur tot 00:00 uur (1 ronde) en om toegang te krijgen tot de kamer, moet je tussen de € 10 en 29.99 gestort hebben in de afgelopen week. De eerstelijnsprijs is € 0.25, de tweedelijnsprijs is € 0.50 en bij Full House krijg je € 1.

Pineapple Free Bingo

De Pineapple Free Bingo kamer is een andere gratis kamer bij Bingocams en deze is elke dag tussen 12:00 uur en 00:00 uur (1 ronde) geopend. Om toegang te krijgen moet je de afgelopen week tussen € 30 en 99.99 gestort hebben. De eerstelijnsprijs is € 0.50, de tweedelijnsprijs is € 1.50 en de Full House is € 2.50.

Maak hier een account aan om gratis mee te spelen

Strawberry Free Bingo

De derde gratis kamer die nieuw is bij Bingocams, is de Strawberry Free Bingo kamer. De Strawberry kamer is ook geopend tussen 12:00 uur en 00:00 en ook hier wordt één ronde gespeeld. Je krijgt toegang tot deze kamer als je de afgelopen week minimaal € 100 gestort hebt. De eerstelijnsprijs is € 1, de tweedelijnsprijs is € 2.50 en Full House is € 5.

Voorwaarden

Spelers moeten rekening houden met een aantal voorwaarden voor de gratis bingo spelen bij Bingocams. De gratis kamers hebben een gelimiteerde capaciteit en die capaciteit is aangegeven bij de kamer. Daarnaast is het zo dat personen die het eerst komen bij de kamers ook het eerst bediend zullen worden.

Bezoek Bingocams