bingo spelen

Opwaarderen bij Bingocams

bingocams logoBingocams is een bekende en gewaardeerde aanbieder van online bingo. Je kunt hier voor de lol een potje bingo spelen en tegelijkertijd chatten en cammen met je medespelers. Het is echter ook mogelijk om voor echt geld te spelen. Dat is natuurlijk nog veel leuker omdat je daarmee kans maakt op een leuk geldbedrag. Bovendien kun je zelf bepalen voor welke inzet je speelt. Maar hoe kun je dan precies geld op je account zetten?

Meld je hier aan bij Bingocams

Creditcard

Wil je liever opwaarderen bij Bingocams door gebruik te maken van je creditcard? Ook dat is natuurlijk nodig. Je kunt geld op je account zetten met behulp van de twee meest gebruikte creditcards: Mastercard en VISA. Grootste voordeel van het gebruik van een creditcard is dat het eenvoudig in gebruik is: de eerste keer voer je al je gegevens in, maar daarna hoef je enkel nog maar een veiligheidscode in te voeren.

PaySafecard

Sommige mensen gebruiken bij online aankopen liever geen credicard vanwege privacy redenen. Ze zijn bang dat hun gegevens misbruikt worden. In dat geval kun je opwaarderen bij Bingocams met behulp van een PaySafecard. Met deze prepaid creditcard kun je anoniem geld op je account zetten. Je kunt de PaySafecard overigens op vele verschillende plaatsen aanschaffen. Er zijn bijvoorbeeld talloze fysieke verkooppunten te vinden, maar ook online kun je ze kopen.

Overige methoden

Daarnaast zijn er nog vele andere manieren als je wilt opwaarderen bij Bingocams. Dat is vooral handig als je een klein bedrag op je account wil zetten om het spel eens uit te proberen. Andere methodes zijn Neteller en Skrill. Het is zelfs mogelijk om per sms een klein bedrag op je account te zetten. Het is trouwens mogelijk dat voor specifieke opwaardeermogelijkheden transactiekosten in rekening worden gebracht.

Bezoek Bingocams.com