bingo spelen

Bingolot

bingolot logoNeem plaats in één van de gezellige bingokamers voor een spelletje bingo.
Ga zitten, bekijk wie er meespelen en maak een praatje met je medespelers in de chat.
Je kan ook samen met je vrienden spelen bij het Multiplayer bingospel.
Het kan allemaal bij Bingolot! Eén van de grootste bingoplatform op het internet.

Honderden, duizenden mensen spelen mee bij deze online bingosite. Bingolot heeft ruim veertig bingokamers voor je klaar staan, hier kan je altijd terecht. Maar niet alleen jij, ook je vrienden, kennissen of misschien wel je collega’s kunnen gelijker tijd met jou meespelen.

Kleine inzet, grote winst

bingoprijs bij bingolotHet meespelen hoeft niet veel te kosten, het kan zelfs voor helemaal niets.
Speel gratis mee en win een leuk bedrag. Het zal niet veel zijn, maar toch mooi meegenomen.
Zet een klein bedrag in om kans te maken op een grote prijs, misschien pak je wel de jackpot!
Meespelen kan dus al met een paar euro’s en is altijd spannend en gezellig.

Om bingo bij Bingolot te kunnen spelen moet je Flash Player hebben, dit is simpel te downloaden en helemaal gratis. Veel computers hebben dit al op de harde schijf staan, mocht dit niet het geval zijn ga dan naar de Adobe site. Flash heeft vele voordelen, hierdoor kan je in je browser spelen. Daardoor hoef je geen enorme bestanden te downloaden. De kwaliteit van het spel blijft van een hoog niveau, als het niet beter is.

Voor het plezier of voor de pingels?

Om de zoveel tijd kan je gebruik maken van één van de gratis bingokamers. Dan maak je zonder een inzet te doen, kans op een leuk bedrag. Bij het behalen van een bepaald bedrag, kan je het over laten maken naar eigen bankrekening. Het is natuurlijk ook mogelijk om het bedrag in te zetten in een andere bingokamer.

Als je voor het echte geld gaat spelen, heb je bepaalde keuzes te maken. Je kan bingokaarten kopen voor verschillende prijzen. Hoe hoger de kaartprijs, des te hoger de uitbetaling bij winst.
Een spelletje bingo

Een rondje meespelen neemt ongeveer zes minuten in beslag, je kan dus tien rondes meespelen in een uur tijd.

de verschillende bingokamers
Neem lekker plaats in de kamer, bekijk je kaarten en volg het spel! Wie weet win je wel een prachtig bedrag door als eerste een volle kaart te hebben of één van de andere wincombinaties.
In het echt moet je zelf de nummers afstippelen en heel aandachtig het spel volgen. Dat hoeft bij Bingolot niet, daar gaat alles automatisch. Kan je ondertussen gezellig kletsen in de chat met de andere spelers die aanwezig zijn in de kamer. Koop ook alvast een speelkaart voor de volgende speelronde, zo mis je geen spel meer.

Niets staat je meer in de weg om je geluk op de proef te stellen en een spelletje bingo mee te spelen.
Win een geweldig bedrag en vul je bankrekening!

Mocht er overigens nog iets niet duidelijk zijn, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice doormiddel van een feedback formulier. Je krijgt spoedig antwoord, de klantenservice staat namelijk de gehele week voor je klaar.