bingo spelen

Gratis bingo sites

 • bingocams logoBingocams
 • bingolot logoBingolot
  • Onbeperkt spelen in gratis bingokamers waar je kleine, maar echte geld prijzen kunt winnen.
  • Lees:

   Bingolot review

 • jogobingo logoJogobingo
  • Onbeperkt spelen in gratis bingokamers waar je kleine, maar echte geld prijzen kunt winnen.
  • Lees:

   Jogobingo review

 • ShinyBingo
  • ‚ā¨ 5,00 gratis speeltegoed bij aanmaken van account
  • 300% bonus tot maximaal ‚ā¨ 150,00 bonus op je eerste storting
  • Bezoek website / Of lees:

   ShinyBingo review

Bingo een spel met cijfers, getallen. Een vrij simpel concept, maar de simpelere idee√ęn zijn vaak het allerbeste. Ze zijn namelijk gemakkelijk te begrijpen, je hebt ze snel onder de knie. Bij bingo ontvang je vaak prijzen, ten minste als je wint. Je wint wanneer je 1 rij met cijfers volledig vol hebt of wanneer je de hele kaart vol hebt. Wat de prijs is die je wint is afhankelijk van de organisatie. De organisatie kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld vanuit de kantine van de sporthal een gratis bingo te houden en een shirt van de betreffende sportclub of een pak met vlees weg te geven als prijs. Daarnaast heb je ook bingoavonden die geldprijzen weggeven, maar op internet heb je deze vorm van bingo ook naast alle gratis varianten.

Bingo voor geld

bingo spelen bonus bij aanmelding
Op een betaalde bingo site kun je de hele dag door bingo spelen en voor echt geld, maar op gratis bingo sites kun je de hele dag door bingo spelen zonder dat je daar voor hoeft te betalen. Deelnemen aan de bingo is niet altijd gratis, maar de bijdrage is vaak slechts een euro of twee. Op online bingo sites wordt vaker gespeeld voor echt geld en hoeveel het kost is dus afhankelijk van het aantal potjes bingo dat je mee wilt spelen. Natuurlijk kun je bingo ook voor de lol spelen, zonder prijzen en puur voor het doden van de tijd of omdat je graag een spelletje wilt doen. Hiervoor zijn dan de gratis bingo sites opgezet. Op gratis bingo sites kun je je volledig gratis aanmelden en ook gratis meedoen aan een bingo spel of meerdere bingo spellen. Deze gratis bingo sites worden vaak betaald door middel van advertenties die je bekijkt voor een bepaalde periode alvorens een gratis bingo spel begint, in de pauze van een bepaalde ronde of alle rondes, maar ook vaak constant in de vorm van een banner boven, naast of onder het spel op deze gratis websites.

Populariteit van gratis bingo

welkomstbonus bij storting
Bingo spelen op gratis bingo sites is de laatste jaren erg populair geworden. Zoals wel meer populaire spellen vindt dus ook bingo haar weg naar de online snelweg. Het spel wordt hierdoor weer populair onder zowel de jeugd als de wat oudere garde. Daarnaast heeft het als voordeel dat de oudere mensen wat meer in contact komen met de digitale wereld. Waardoor ze, ook als ze wat moeite hebben met lopen, gemakkelijk sociale contacten kunnen blijven onderhouden. Deze gratis bingo sites bieden dus naast de gratis bingo spellen ook een stukje sociale contacten terug in de levens van veel mensen. Middels de chatfunctie die veelvoudig gebruikt wordt zien mensen de gratis websites niet alleen als een stukje tijdverdrijf, maar ook als een groepsbeleving en sociale toevlucht.

Veilig bingo sites

De gratis websites zijn over het algemeen natuurlijk veilig, maar je moet natuurlijk ook niet al je gegevens blootgeven aan de eerste de beste. Je e-mailadres en een wachtwoord die je zelf verzonnen hebt gebruiken op een dergelijke bingo website is niet zo heel erg gevaarlijk. Hou wat je prive wil gewoon lekker prive, dan zit je altijd goed. Je bent op zo’n website ten slotte ook om wat lol te beleven, niet om narigheid op te sporen. Gratis bingo sites zijn er in overvloed en je kunt je gratis aanmelden bij deze websites. Vaak bieden dergelijke gratis bingo sites je aan om alsnog te gaan spelen voor geld. Dit hoef je natuurlijk niet te doen, het blijft volledig jouw keuze of je voor echt geld gaat spelen of dat je voor punten blijft spelen. Als je voor echt geld wilt gaan spelen dien je wel 18 jaar of ouder te zijn en betaal je kansspelbelasting zodra je een geldbedrag wint boven het wettelijke maximum van 454 euro.