bingo spelen

Online bingoën

Wanneer je het internet erop naslaat, merk je al gauw dat online bingoën echt razend populair is. Dat zal je wellicht niet verbazen, want ook de gewone bingo is altijd al een geliefde bezigheid geweest van veel mensen. Het spel is uiterst sociaal en je hoeft er geen bijzondere vaardigheden of tonnen poen voor te hebben. Dat maakt het geschikt voor jong en oud, maar vooral jongere mensen zijn helemaal gek op online bingoën. Het is een combinatie van een traditioneel spel met de nieuwe media en dat brengt heel wat nieuwe mogelijkheden en bijgevolg ook spelers met zich mee.

Gezellig multiplayer bingoën

Doordat bij bingo, en dus ook bij online bingoën, het sociale element uiterst belangrijk is, zorgen de online aanbieders van het spel nagenoeg altijd voor een chatfunctie en een multiplayer omgeving. Zo zorgen ze ervoor dat je naast het spel de mogelijkheid hebt om mensen te ontmoeten. Net zoals wanneer je naar een echte bingozaal zou gaan. Maar dat is nog niet alles, op Bingocams gaan ze nog een stapje verder. Hier kan je online bingoën met een webcam.

Je hebt dus niet meer enkel een vaag contact via chat, je ziet en hoort mensen alsof ze gewoon bij jou in de woonkamer zitten. Dit is het toppunt van een sociaal spel in je eigen omgeving. Je komt de deur niet uit en toch heb je echte contacten zoals je ze bij het uitgaan ervaart. Bovendien zie je de reactie van andere spelers wanneer er cijfers getrokken worden of wanneer ze winnen. En dat brengt een geheel nieuwe dimensie met zich mee. Online bingoën is meer dan slechts een online spel, bij Bingocams is het een echte beleving.

Om bingo te kunnen spelen bij Bingocams moet je enkel een account aanmaken. Eens dat gebeurd is, kan je inschrijven op tal van gratis spelletjes. Hiermee kan je mooie prijzen winnen en risicoloos kennismaken met het hele webcam bingogebeuren. Eens je de smaak te pakken hebt, kan je op verschillende manieren geld op je account zetten om mee te spelen met de betalende spelletjes. Dit maakt online bingoën nog spannender, zelfs wanneer je voor lage bedragen speelt.

Eenvoudig een storting doen

welkomst bonus voor bingoen bij eerste storting
Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om mee te spelen, heeft Bingocams voor een waaier aan mogelijke betaalmanieren gekozen. Je kan je account opwaarderen met je vertrouwde bankpas. Het is wel belangrijk dat je bank hierbij aangesloten is. Eens je de betaling bevestigd hebt, kan je het geld gebruiken. Je hoeft dus geen dagen of zelfs uren te wachten. Een andere mogelijkheid is het gebruik van een E-wallet. Zowel Moneybookers als Neteller kunnen gebruikt worden om betaling uit te voeren naar Bingocams. Je dient wel eerst een account aan te maken bij één van beide partijen. Wanneer je enkel voor kleine bedragen speelt, is Pay per Call het systeem bij uitstek voor jou. Hier volstaat het om een belletje te maken naar een nummer dat je van Bingocams krijgt. Snel, eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Als laatste kan je gebruik maken van Paypoint, een systeem dat je toelaat om met verschillende betaalkaarten of credit cards te betalen. Online bingoën is nergens zo eenvoudig als bij Bingocams.