bingo spelen

ShinyBingo

beterbingo
Bingo is een spannend, leuk en vooral interactief spel voor jong en oud. Eigenlijk behoeft het helemaal geen introductie, want iedereen heeft wel eens een keer Bingo gespeeld. Op ShinyBingo.com kun je dit spel (en enkele andere spellen) op een geheel nieuwe wijze spelen met anderen, maar ook alleen.

ShinyBingo.com

beterbingocomDe kleurrijke website van ShinyBingo is zeer overzichtelijk ingedeeld. De homepage laat je in een oogopslag zien welke spellen je op de website kunt spelen. Voor ieder spel is er een handleiding aanwezig. Wil je meer lezen over de site of de diverse spellen, dan kun je via de duidelijke navigatie al deze informatie eenvoudig terugvinden. Ook kun je eenvoudig het website reglement terugvinden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je je inschrijft of bijvoorbeeld geld wilt opnemen. En natuurlijk word je op de homepage vriendelijk uitgenodigd om je in te schrijven.

Bezoek ShinyBingo.com

Bonussen

Wanneer je je inschrijft krijg je van ShinyBingo direct een aanmeldingsbonus van ‚ā¨5,-. Hiermee kun je meteen beginnen met spelen. Bij de eerste keer opwaarderen krijg je van ShinyBingo.com een bonus van 300% over je storting. Dus wanneer je ‚ā¨10,- stort krijg je er ‚ā¨30,- van ShinyBingo cadeau. Het uitgebreide loyaliteitsprogramma zorgt er ook voor dat je met veel plezier een gokje waagt op deze website.

Meld je aan en krijgt direct 5 euro speeltegoed op je account

Betalen & uitbetalen

Opwaarderen van je speelsaldo doe je eenvoudig door middel van een scala aan opwaardeermogelijkheden. Vervolgens koop je met je saldo de bingokaarten op de website. Per spelmoment koop je vervolgens met je spelsaldo het gewenste aantal bingokaarten. Het uitbetalen van het gewonnen geld gaat via bankoverschrijving. Je kunt op ieder gewenst moment je saldo laten uitbetalen.

Betaalopties

  • Creditcard
  • Paysafecard
  • Skrill / Neteller
Verschillende spellen

75ball bingo en 90ball bingo ShinyBingo biedt diverse spellen aan naast het klassieke 90 ballen Bingo spel. Zo kun je bijvoorbeeld een snelle Bingo variant met 75 balletjes spelen. Heb je even genoeg van het Bingo spel? Kies dan eens voor een van de andere spellen die de website te bieden heeft. Er worden namelijk diverse slotmachines, kraskaarten of bubblegames aangeboden. Leuk voor tussendoor ‚Äď en om een geldbedragje mee te winnen natuurlijk. Deze andere spellen kun je overigens ook voor de lol spelen (en dus niet voor geld). Kies dan voor de knop Funplay onder de spellen.

Winnen bij ShinyBingo!
ShinyBingo wil mensen graag laten winnen en biedt daarom iedere dag extra jackpot kansen. Zo maak je iedere ochtend kans op de Rainbow Riches jackpot en kun je iedere avond meedingen naar de Pot of Gold jackpot. Of speel je liever mee voor de aangroeiende Money Mountain Progressive Jackpot?

Veel speelplezier.