bingo spelen

Opwaarderen bij ShinyBingo

beterbingo
Bingo wordt pas echt leuk als je om een prijs speelt. Daarom kun je bij ShinyBingo voor echt geld spelen. Dat betekent niet direct dat je heel veel geld op het spel moet zetten. Je kunt gelukkig zelf kiezen voor hoeveel geld je wilt spelen. Jij bepaalt je inzet en je bepaalt ook zelf op welke manier je geld op je account zet. Opwaarderen bij ShinyBingo kan namelijk op talloze verschillende manieren.

Bezoek ShinyBingo

PaysafeCard

Houd je er niet van om gegevens te delen? Hoewel je gegevens gegarandeerd veilig zijn bij ShinyBingo, begrijpen we het ook als er mensen zijn die niet hun bankrekeningnummer willen geven en daarom niet via een andere storten. In dat geval is de PaysafeCard een ideale oplossing. Deze prepaid betaalkaart koop je online of in de winkel en met de bijbehorende code kun je vervolgens eenvoudig en snel opwaarderen bij ShinyBingo. Daarbij kun je ook nog eens kiezen uit verschillende bedragen.


Verschillende keuzes

Je hebt dus verschillende keuzemogelijkheden als je wilt opwaarderen bij ShinyBingo. Wat je kiest, hangt helemaal van jezelf af. Je kunt kiezen voor het gemak of voor anonimiteit bij het storten. Of je kiest er natuurlijk voor om een laag bedrag storten!

Meld je aan bij ShinyBingo