bingo spelen

Paysafe bingo bij ShinyBingo

beterbingo
Speel nu Paysafe bingo bij ShinyBingo!
Als je graag aan online bingo doet, dan is de Paysafe bingo bij ShinyBingo echt iets voor jou. Op een leuke manier bingo spelen van achter je computer, mobiel, tablet of waar dan ook. Om mee te kunnen spelen met de bingo is er wel speeltegoed nodig. Dit kan je bij ShinyBingo eenvoudig toevoegen door middel van een Paysafecard.

Bezoek ShinyBingo

Wat is Paysafe en hoe betaal je er precies mee?

Paysafe werkt als een soort tijdelijke Credit Card. Je koopt een Paysafecard met daarop een bedrag en kan er vervolgens mee betalen tot het bedrag van de kaart op is. Veel websites accepteren al een betaling via Paysafe en ook bij ShinyBingo is het mogelijk om hier mee te betalen. De betaling met Paysafe is eenvoudig uit te voeren en is 100% betrouwbaar.

Waar koop je een Paysafecard?

Om met Paysafe te betalen is het van belang dat je eerst een Paysafecard koopt. Bij de sigarenboer in de buurt zijn de Paysafecards vaak te koop. Ook bij de meeste tankstations in kan je de Paysafecards terug vinden. Paysafecards komen in vaste bedragen (‚ā¨10, ‚ā¨25, ‚ā¨50 etc.). Je kan niet zelf een bedrag bepalen en dat op de kaart laten zetten, er moet gekozen worden uit deze bedragen.

Speeltegoed opwaarderen bij ShinyBingo met een Paysafecard

Wanneer je de kaart in bezit hebt, is het tijd om het speeltegoed op te waarderen. Je kiest bij ShinyBingo het gewenste bedrag dat je wilt toevoegen als speeltegoed. Vervolgens kies je voor de optie ‘Betalen met Paysafe’. Je komt op een scherm terecht waar je een code moet invoeren, dit is de code die op je Paysafecard staat. Zodra de betaling is voltooid wordt het bedrag meteen als speeltegoed toegevoegd aan je account. Je hoeft dus niet nog even te wachten voordat de betaling is verwerkt.

Anonieme betaling door middel van Paysafe

Betalen met een Paysafecard is niet alleen snel en eenvoudig, het is ook volledig anoniem. Op de kaart worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen, waardoor de kaart dus voor iedereen hetzelfde is (enkel een andere code). Voor degenen die graag anoniem blijven is dit dus een ideale optie.

Speel je bonus vrij met een Paysafecard

Zoals eerder al aangegeven, kies je zelf een standaard bedrag voor de Paysafecard. Het is aan te raden om eerst te bekijken welke bonussen er actief zijn bij ShinyBingo. Vervolgens kan je de type Paysafecard hier op aanpassen. Op deze manier loop je geen bonus mis en kan je direct aan de slag met een mooi bedrag!

Meld je aan bij ShinyBingo