bingo spelen

Gratis bingo bij TrendieBingo

trendiebingo logo
Bij TrendieBingo kunt u in eerste instantie bingo spelen door geld op uw spelaccount te zetten. U kunt echter ook gebruik maken van gratis bingo bij TrendieBingo, waarmee u gratis speltegoed kunt krijgen. Hieronder zult geïnformeerd worden over de verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van gratis bingo bij TrendieBingo.

Bezoek TrendieBingo.com

Type 2 bonussen

Trendiebingo heeft twee typen bonussen, namelijk bonussen die u ontvangt nadat u een bepaald geldbedrag heeft gestort en de gratis bonussen. Met gratis bingo bij TrendieBIngo hoeft u dus geen geld te storten om bingo te spelen. Deze type bonussen zijn onder meer de gratis 5 euro, de zogenoemde ‘goodwill bonuses’ en de codes die u ontvangt via de nieuwsbrief die u in speltegoed kunt omzetten. Hieronder zullen wij u informeren over deze bonussen.

Gratis 5 euro

Zodra u uw account heeft aangemaakt, krijgt u van TrendieBingo gratis 5 euro waarmee u alvast verschillende spellen kunt uitproberen. Er zit bij deze bonus geen addertje onder het gras dus u rustig rondkijken of het bingospel wat voor u is of u kunt gelijk aanvangen met uw spelplezier bij TrendieBingo!

Codes via de nieuwsbrief

U ontvangt van TrendieBingo elke week een nieuwsbrief. Daarin staan verschillende gratis bingocodes waarmee u zonder geld te hoeven storten bingo kunt spelen. U kunt zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u niets van deze codes mist. Om deze codes te activeren moet u naar de ‘Deposit’ pagina, waar u voor de optie ‘Bonus’ kiest en vervolgens ‘Enter free bonus codes’. U voert de code in en u kunt beginnen met spelen.

Gratis bonussen vrijspelen

Voor u uw geld kunt innen, dient u te voldoen aan de ‘wagering requirements’ van TrendieBingo. Dit houdt concreet in dat u uw bonussen een minimaal aantal keren moet inzetten om het vrij te spelen. Voor de gratis 5 euro moet u minimaal 10 keer moet inzetten, voor de andere gratis bonussen is dit aantal 20.

Meld je aan voor de gratis bonussen

Vervaldatum

Om te voorkomen dat uw bonus vervalt, moet u wat betreft de gratis bonussen rekening houden met een vervaldatum van 12 weken. De individuele vervaldatum voor elke bonus kunt u terugvinden in de sectie ‘Bonus Overzicht’ van de website. Als een bonus niet volledig is ingezet voor de vervaldatum dan raken de bonussen helaas verloren, samen met de bijbehorende winsten.

bonus van trendiebingo